+36 30 316 0200 info@vasalas4you.hu

Ezek a sorok rólad szólnak

 Akik a mi megrendelőink: sikeresek és elfoglaltak!

Pontosan tudjuk, hogy az életedben sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint a mosás-vasalás elvégzése.

A gyerekek húznak jobbról, balról, szalad a ház vagy a holnapi meetinget kellene inkább megtervezned, de fontos a megfelelő megjelenés is.

Tudjuk, hogy sikeres vagy. Tudjuk, hogy az időd a legfontosabb, mégis abból van a legkevesebb. Tudjuk, hogy a megfelelő megjelenés elvárt a mindennapokban. Miért vasalnál, ha nem muszáj? Olvass tovább, segítünk!

Tudjuk, hogy soha életedben nem éreztél olyan boldogságot, mint mikor a kisbabádat először ölelted magadhoz. De egy kisbaba születésével a teendők is sokasodnak és segítség nélkül nehéz mindent jól csinálni. Olvass tovább, segítünk!

Ó, anyukának lenni a világ legszebb dolga! és valljuk be, olykor a legfárasztóbb is. Sosincs vége a mosásnak-vasalásnak, a ház folyamatosan szalad, csakúgy, mint Te. És még hány helyen kell megfelelni! Olvass tovább, segítünk!

Hoteleknek, Airbnb tulajoknak, panzióknak, masszázs szalonoknak és ruhagyártóknak szuper ajánlatunk van. Ne bíbelődjetek a mosással-vasalással, megoldjuk! Olvass tovább!

Nem vallasz kudarcot

Időmenedzsment

Ne vesztegesd olyanra az idődet, ami nem a Te dolgod! Delegálj! Ezért vagyunk!

Csak ami fontos

Nem tudunk mindent levenni a válladról, de mosás-vasalást megoldjuk. Egy kisbabával ez rengeteg idő, töltsd inkább vele!

Énidő

Egy pohár illatos bor a barátnőkkel vagy egy romantikus vacsi a férjeddel? Vagy szimplán egy jó könyv egy óra nyugalommal? Velünk sikerül!

Az élet rövid.

Miért vasztegetnéd vasalással az idődet?

A vasalás a gondoskodás egyik legszebb formája.

Engedd, hogy gondoskodjunk Rólad!